Grim për sytë kafe, këshilla make upÇdo femër e di sa e vështire është te gjeje make up-in qe te nxjerre ne pah bukurinë e saj, mbase jo te gjitha e dine qe për te realizuar një grim perfekt duhet te keni parasysh një karakteristike kryesore qe na dallon, cfare ngjyre janë sytë tone?

Grim për sytë kafe, këshilla make up Çdo femër e di sa e vështire është te gjeje make up-in qe te nxjerre ne pah bukurinë e saj, mbase jo te gjitha e dine qe për te realizuar një grim perfekt duhet te keni parasysh një karakteristike kryesore qe na dallon, cfare ngjyre janë sytë tone? Nëse keni sy ngjyre kafe, ke te Ikub.al kemi mbledhur disa këshilla për tu ndihmuar. Ja si te trukoni sytë kafe dhe te jeni te bukura.

Tone sysh për sytë kafe
Cila është ngjyra me e përshtatshme për këta lloj sysh? Praktikisht te gjitha. Nëse do te shkoni ne pune, ne një prezantim pune, ju duhet një make up për ditën ju këshillojmë te synoni tek tonalitetet e hapura, për një grim te lehte. Do te shkonin shume mire ngjyra boljeqielli, ngjyra e kumbullës, grija, vjollca dhe jeshilja ne sfumaturat e tyre me te çelura. Nëse keni programuar një mbrëmje te veçante dhe dëshironi te bëheni te bukura mund te synoni për ngjyrën e arte, te bronzte.

Peneli për sytë kafe
Edhe ne zgjedhjen e penelit femrat me sy kafe mund te eksperimentojnë, përveç ngjyrave klasike te zeze dhe kafe, mund te synojnë edhe për ngjyrat gri te erret, blu, jeshile dhe e kafta e arte.

Çfarë mendoni? Komentoni më poshtë...

Lajme të tjera...