‘Soft’ modeli më i pëlqyer i flokëve.(FOTO)Flokë i gjatë, i drejtë dhe i valëzuar në gjysmë gjatësi me onde të mëdha. E shohim thuajse kudo. Ky është imazhi edhe më i preferuar i momentit edhe nga personazhet e famshme në botë.

‘Soft’ modeli më i pëlqyer i flokëve.(FOTO)Mbi këtë krehje bazohen edhe kapjet e flokëve. “Në verë flokët e lëshuar nuk janë shumë komode. Por këtë sezon as kapjet nuk janë shumë të forta. Nuk kemi shtrëngim flokësh, por kapje të buta e të lehta, të mbledhura shkujdesshim.

Kohët e fundit ka filluar të aplikohet një teknikë e re e lyerjes së flokëve, që quhet shatushi. Rrënja e flokëve ka nuancë të errët, në tonet e çokollatës ose karamele. Pastaj gjysmë gjatësia çelet në disa tone dhe majat janë bionde ose platin.

Çfarë mendoni? Komentoni më poshtë...

Lajme të tjera...