Këpucë dhe sandale për pranverën dhe verën 2013 (FOTO)Sandale, balerina, me take ortopedike, klasike…Ja disa nga modelet tendence te këpucëve dhe sandaleve për ne sezonin e ngrohte.

Këpucë dhe sandale për pranverën dhe verën 2013 (FOTO)

Çfarë mendoni? Komentoni më poshtë...

Lajme të tjera...