Syze dielli Alviero Martini 1a Classe për pranverë/verë 2013Syzet e diellit Alviero Martini 1a Classe pasqyrojne plotesisht filozofine e fashion brand qe, prej gjithmone. i ka dedikuar koleksionet e tij femrave qe pelqejne veshjet dhe aksesoret elegant, perfekt per jeten e perditshme por me nje klas unik dhe te sofistikuar.

Syze dielli Alviero Martini 1a Classe për pranverë/verë 2013 Per pranvere/vere 2013 Alviero Martini ka zgjedhur perseri te synoje tek ngjyrat klasike te firmes, sfumaturat e bezhesh dhe te bluse, per koleksionin e syzeve te diellit, te aksesoreve unik qe behen miket me basnike te udhetimeve. Syzet Alviero Martini per sezonin e ngrohte jane realizuar ne lekure, fal zotesise artizanale, te qepura me dore dhe unike nga stampat tipike Gjeo, me inserte dekori metalik dhe gura kristali, mbi te gjitha ne modelet oversize.

Modelet me interesante te firmes jane sigurisht ato ku duket qarte stampa gjeografike klasike, qe rrethon lentet. Shume te bukura edhe modelet e syzeve te dielli prej dive, me bishta te holle qe pasqyrojne te gjithe bukurine e firmes Alviero Martini. Modele te bukura edhe ato me minimal, qe te kujtojne syzet optike, me bishta te holle te veshur me lekure dhe me stampen e brand-it.

Çfarë mendoni? Komentoni më poshtë...

Lajme të tjera...