Manikyret: Nail Art, mikro piktura (FOTO)Sa e duam bukurinë tone? Dhe mbi te gjitha sa dëshirojmë te kujdesemi çdo dite me stile dhe ide te ndryshme? Ja atëherë një galeri dedikuar botes magjike te thonjve! Cili model ju përfaqëson me shume? Klasike, romantike, agresive apo moderne?.Portali ikub

Manikyret: Nail Art, mikro piktura (FOTO)

Çfarë mendoni? Komentoni më poshtë...

Lajme të tjera...