Stilime flokësh për nuse (FOTO)Një detaj tjetër mjaft I rëndësishëm në dasmën tuaj janë dhe flokët tuaj.

Stilime flokësh për nuse (FOTO)Për këtë arsye këtë rradhë kemi menduar t’ju tregojmë disa stilime për nuse për flokë të mbledhur komplet lart.

Çfarë mendoni? Komentoni më poshtë...

Lajme të tjera...