Flokë të bukur, stilimi ideal (FOTO)Pamja juaj nuk do të dështojë asnjëherë nëse çdo detaj është i lidhur me natyralen dhe thjeshtësinë.

Flokë të bukur, stilimi ideal (FOTO)Stilime nga më të ndryshmet që nga ato që preferojnë gërshetat, tek ato që duan t’i lidhin në një model klasik, ose thjesht t’ju bëjnë një krehje voluminoze.

Mjafton që të praktikoheni pak në stilim e flokëve në modele të ndryshme dhe brenda pak kohësh do arrini të stiloni flokët tuaj me një model fantastik vetëm brenda pak minutave.

Të dashura vazja nëse dëshironi të jeni e bukur në çdo moment atëherë ju themi që para syve keni stilimet më të preferuara që do të dominojnë gjatë gjithë vitit 2013.

Sezoni i ri ka nxjerrë në pah thjeshtësinë, prandaj ndryshoni lookun tuaj duke ju përshtatur tendencave të vitit 2013. Stiloni flokët tuaj me modele të thjeshta, por, të cilët kanë akoma atë esencën megjepse të cilët do t’ju bëjnë të ndjeheni e veçantë nëçdo ambient që do të shkoni. 

Prandaj, shikoni foto e përzgjedhura për ju të cilët kanë në përbërjen e tyre modele me të vërtetë atraktive, të bukura, stil i thjeshtë por në të njëjten kohë magjpsës.

Çfarë mendoni? Komentoni më poshtë...

Lajme të tjera...