Si ti mbajme floket per festaNetet e festave, dihet, jane nder ato net ku femrat duhet te shkelqejne, duhet te jene elegante, origjinale dhe mbi te gjitha te bukura.

Si ti mbajme floket per festaModeli i flokeve duhet te jene ne lartesine e veshjes. Shpesh jemi ne dilem sesi ti mbajme floket: te mbledhur? Te leshuar? Me rrica? te kapura apo natyrale? Pergjigja eshte, varet.

Varet nga fustani dhe kepucet. Nese do te vishni nje kepuce me taka te larta dhe fustan te gjate, mund te beni nje model flokesh te mbeldhur per te lene fytyren te lire. Nese fustani eshte i shkurter dhe mbase me ndonje dekolte te thelle, floket e leshuar jane idelae.

Ricat dhe ondet japin volum. Perfekte jane dhe floket topuz, apo floke te drejte dhe te mbledhur bisht bejne shume tendence kete vit, mbase me nje fustan te bukur te gjate me dekolte.

Per ato qe deshirojne nje model me te thjeshte, mjafton ti lene floket te drejt dhe te leshuar mbase me pak onde.

Gjithashtu per ato qe duan nje model te thjeshte mund te synojne per nje frise, me mire nese eshte e vogel sepse duken me shik, ndonje onde e vogel aty ketu per te qene me te vecanta.

Çfarë mendoni? Komentoni më poshtë...

Lajme të tjera...