Vit i ri model i ri flokesh (FOTO)Floke te shkurter, modele flokesh te gjate, te mesem…

Vit i ri model i ri flokesh (FOTO)Te gjitha propozimet nga sallonet, pasarelat dhe celebritetet per te bere zgjedhjen tuaj. perse ndryshimi i sezonit kupton dhe deshire per rinovim…

Shpesh ndryshimi i stineve sjell me vete deshiren per ndryshim, mbi te gjitha nese flasim per floket. Nese jane te gjate mbase deshirojme ti shkurtojme ose ti leme te mesem. Per te mos folur per ngjyren, biond, te kuq, geshtenj …

Perse te mos merrni shkas nga propozimet e salloneve me te mire apo nga pasarelat, shihni cfare propozojne dhe mbase mund te provoni te riprodhoni. Mbase ju nevojitet vetem styling, floke te leshuar perfekt, shume femeror apo me rrica, me ose pa balluke. Per te mos folur per volum flokesh, ose mund te frymezoheni nga e shkuara me modele flokesh vintage dhe retro.

Nese modelet e salloneve dhe pasarelat nuk bejne per ju qendrojne celebritetet per te kopjuar, duke filluar nga Sarah Jessica Parker dhe modelet e saj te shumta te flokeve. Shume ne trend vazhdojne te qendrojne floket e shkurter, kacurelat dhe baluket. Ngjyrat e flokeve? Bionde, e kuqe ose geshtenj.

Çfarë mendoni? Komentoni më poshtë...

Lajme të tjera...