Maskë për flokë të yndyrshëmFlokët kërkojn kujdes shumë të kujdesshëm dhe të vazhdueshëm!

Maskë për flokë të yndyrshëmMaskë një herë në javë për flokët me yndyrë!

përbërësit:

1 lugë mjaltë,
1 lugë e ujit,
një e verdhë veze,
lëng nga gjysmë limoni.

udhëzim:
1.Mix të gjithë përbërësit së bashku.
2.Lani flokët tuaj, aplikoni maskën, dhe pas 15 minutash lani flokët tuaj përsëri.
Pas kësaj, flokët tuaj do të duken të shëndetshme dhe me shkëlqim!

Çfarë mendoni? Komentoni më poshtë...

Lajme të tjera...