Tendencat e flokeve pranvere/vere 2013Cilat do te jene tendencat e flokeve per pranvere/vere 2013?

Tendencat e flokeve pranvere/vere 2013Si gjithmone do tu hedhim nje sy modeleve te reja, prezente ne pasarela nga stilistet e medhenj qe shenojne trendet e sezonit te bukur. Per te qene ne mode nuk mund te qendroni pa provuar “nyjen”.

Behet fjale per nje topuz poshte, i bere nga bishti i kalit qe kthehet rreth tij me karfica. Modele te rafinuara per mbremje, por gjate dites fiton stili casual, me vije anash ose ne mes dhe me onde te buta. Knot style eshte me te vertet tendenca per vitin tjeter.

Realizohet nje bisht kali i thjeshte poshte, per tu lidhur tek vetja duke realizuar nje topuz te thjesht i cili mund realizohet dhe vet. Ky model eshte preferuar nga stilistet qe e kane sfiluar ne pasarela dhe kombinuar me look dite ashtu dhe per ne mbremje.

Duke folur per floket e mbledhur nuk mbetet me pak dhe gersheti, i cili nuk kalon asnjehere nga moda. Ne 2013 duhet te mbahet e rrotulluar tek vetja. Per ne mbremje nuk mungojne aksesoret, nje topuzi thjeshte behet elegant nese kombinohet me nje fulard me ngjyrat e look-ut tuaj.

Çfarë mendoni? Komentoni më poshtë...

Lajme të tjera...