Fustani pardesy, tendence e sezonit (FOTO)Nje nga tendencat e reja te ketij viti eshte edhe fustani pardesy.

Fustani pardesy, tendence e sezonit (FOTO)Elegant, praktik dhe i ngrohte, edhe vipat kane preferuar ta veshin ne tapetin e kuq.

Çfarë mendoni? Komentoni më poshtë...

Lajme të tjera...